Overzicht nieuws

Wij spelen "Het meisje met de zwavelstokjes"
07-12-2019
| Na het kerstdiner op donderdag 19 december spelen we voor kinderen en ouders het welbekende kerstverhaal over het meisje met de zwavelstokjes.
De mooiste lessen brengen de kinderen zelf in!
04-12-2019
| Vol bewondering bestuderen de kinderen de mooie diertjes die een klasgenoot mee naar school genomen heeft. Een prachtige kans om te leren over de oranje domino kakkerlak.
Groep 8 bezoekt Clusius college
26-11-2019
| Leerlingen van groep 8 staan voor een belangrijke keuze: een school voor voortgezet onderwijs uitkiezen. Daarvoor is het raadzaam om zo veel mogelijk scholen te bezoeken.
Levelwerk is uitdagend en verrijkend
12-06-2018
| Een optimale leerroute voor meer- of hoogbegaafde leerlingen: dat is de insteek van Levelwerk. Kinderen voor wie het basisprogramma te makkelijk is, hebben uitdaging nodig om te leren leren, zo weten...

Leerling aan het woord

We werken in schriften, maar ook op de chromebooks. Die afwisseling is heel fijn.