OBS Het Ooievaarsnest

Het Ooievaarsnest staat al meer dan 30 jaar in een rustige wijk in het dorp Zwaag. Wij zijn een kleine, gezellige school waar ieder kind telt! Leerkrachten en leerlingen werken samen om ieders doelen te bereiken. De inzet: ieder kind het beste uit zichzelf te laten halen.

Onze boekenkasten zijn aangevuld met heel veel nieuwe, leuke, mooie boeken. Recente titels van populaire schrijvers en klassiekers. In het Nederlands en Engels. Leesplezier gegarandeerd!
Een optimale leerroute voor meer- of hoogbegaafde leerlingen: dat is de insteek van Levelwerk. Kinderen voor wie het basisprogramma te makkelijk is, hebben uitdaging nodig om te leren leren, zo weten wij.

Ma
Vr