Wordt uw kindje dit jaar 3 jaar? Dan is het tijd om een basisschool uit te zoeken! Kom kijken op onze gezellige, kleine, moderne school en ervaar de fijne sfeer.

Open dagen 25, 26 februari en 6, 7, 8 maart

30-01-2019
U bent van harte welkom om bij ons binnen te lopen op 25 en 26 februari of op 6 t/m 8 maart. Neem uw zoon of dochter mee en ervaar samen wat Het Ooievaarsnest te bieden heeft. We geven u graag een inkijkje in een schooldag en natuurlijk is er volop gelegenheid tot vragen stellen. Onze leerlingen en leerkrachten staan voor u klaar, evenals de koffie en de thee. Graag tot dan!

Leerling aan het woord

We werken in schriften, maar ook op de chromebooks. Dat vind ik het leukst. Onze meester leert ons programmeren!