De sponsorloop ter gelegenheid van het afscheid van Marja heeft een mooi bedrag opgeleverd voor stichting Semmy.

Kinderen en sponsors bedankt!

21-04-2021
De dag van de sponsorloop was al een feestdag, met een heerlijk zonnetje en enthousiaste kinderen die zich in het zweet liepen om zoveel mogelijk rondjes om de school te rennen. Maar 14 april, de middag waarop we met zń allen afscheid namen van Marja, was helemaal een prachtmiddag. Naast alle lieve kaarten, tekeningen en cadeaus, konden we Marja verrassen met een bedrag van maar liefst 3486 euro voor stichting Semmy. Marja was er stil van: wat een schitterende opbrengst voor dit goede doel.

Leerling aan het woord

We werken in schriften, maar ook op de chromebooks. Die afwisseling is heel fijn.