BUITENSCHOOLSE OPVANG OP HET OOIEVAARSNEST

Op basisschool Het Ooievaarsnest is het kinderplezier te horen vanaf de eerste verdieping.  Deze pas verbouwde verdieping is geheel in gebruik door Kinderopvang 't Herdertje. In de grote BSO ruimte staat de keuken centraal en daar maken de kinderen graag gebruik van!

In ons kunstatelier zijn de kinderen creatief bezig met verf, hamers en spijkers; het kan allemaal. Na het spelen is het lekker tot rust komen in de leeshoek.

De enorme buitenruimtes zijn ten eerste zeer geschikt om gewoon lekker buiten te spelen. Maar daarnaast nodigen ze ook uit voor het organiseren van spelletjes middagen. Hier worden we allemaal sportief en fanatiek van.

Er is op Het Ooievaarsnest ook de mogelijkheid om van tussenschoolse opvang gebruik te maken.  De kinderen etenb met elkaar een broodje om vervolgens lekker buiten of binnen te spelen. Als u ons belt dan plannen we een bezoekje in en zetten we de koffie voor u klaar! U kunt dan zelf de prettige sfeer ervaren op onze BSO.

Meer informatie?
Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en u een advies op maat bieden. Bel ons op telefoonnummer 0229-248745. Meer informatie is ook te vinden op www.herdertje.nl