Zoeken
DE OUDERRAAD
 

De Ouderraad is de vereniging van ouders van de leerlingen van openbare basisschool Het Ooievaarsnest. Zij vertegenwoordigen de ouders.

De ouders die in de Ouderraad zitten, organiseren diverse jaarlijks terugkerende activiteiten voor de kinderen. Zij doen dit niet alleen, maar krijgen hulp van ouders die graag een handje willen meehelpen.

Om al deze leuke activiteiten mogelijk te maken, wordt aan de ouders van de leerlingen een vrijwillige ouderbijdrage gevraagd. Daarnaast gaat iedere groep 1x per jaar op schoolreis of kamp. Deze kosten zijn voor rekening van de ouders. De ouderbijdrage bestaat derhalve uit de kosten voor het schoolreisje / kamp en de kosten voor de diverse activiteiten. U ontvangt hiervoor een factuur van de ouderraad.

De ouderraad belegt eenmaal per jaar een vergadering die toegankelijk is voor alle ouders. In deze algemene ouderraad vergadering legt de ouderraad verantwoording af over de uitgevoerde activiteiten en de bijbehorende financiŽn. Hiervan wordt een jaarverslag gemaakt. Tegelijkertijd wordt er vooruit gekeken naar het volgende schooljaar.

Om de schoolreis en activiteiten te kunnen continueren rekenen wij op uw bijdrage!

Heeft u vragen, suggesties of ideeŽn? Mail naar info.obshetooievaarsnest@talenthoorn.nl onder vermelding van ďORĒ.