Zoeken

Spelenderwijs: voor peuters vanaf 2 jaar op dinsdag- en donderdagochtend
 

 
Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en leergierig. Wanneer kinderen zich veilig en uitgedaagd voelen gaan zij op ontdekkingstocht waardoor ze spelenderwijs leren. Bij Spelenderwijs Ooievaarsnest hebben we een gezellige, huiselijke groep van waaruit peuters de gewoontes en de kinderen van Het Ooievaarsnest kunnen ontdekken. Peuters vanaf twee jaar zijn op dinsdag- en donderdagochtend van harte welkom bij Spelenderwijs!

Het doel van Spelenderwijs is dat peuters vertrouwen en vaardigheden verwerven zodat kinderen een stevige basis hebben om zich verder te ontwikkelen op Het Ooievaarsnest. Op de Spelenderwijs groep werkt een pedagogisch medewerker met een onderwijs achtergrond. Daarnaast is zij gespecialiseerd in spelenderwijs leren.

Samenwerking met school

Spelenderwijs op weg naar school is een samenwerking tussen de peuter- en de kleuterleerkracht. Door deze samenwerking kunnen we inspelen op de individuele ontwikkeling  van ieder kind. Wanneer peuters klaar zijn voor nieuwe uitdagingen doen zij mee met activiteiten in de kleuterklas zoals het kringmoment of spel.

Jonge kleuters die nog erg moeten wennen in de klas kunnen zich even terugtrekken op de peutergroep om tot rust te komen als zij daar behoefte aan hebben.

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar Spelenderwijs of heeft u een vraag over onze groep? Neem dan gerust contact met ons op via info@herdertje.nl of op telefoonnummer: 0229-248745, wij helpen u graag verder!