Winterfeest 10 januari

Spelletjes, cupcakes, schminken, gezellige muziek en lekker eten en drinken. Vrijdag 10 januari organiseert het Ooievaarsnest een winterfeest! Het feest is bedoeld voor alle kinderen op school en hun broertjes en zusjes, maar als u jonge kinderen heeft en nog op zoek bent naar een school in Zwaag, is dit een mooie en gezellige gelegenheid om kennis te maken met het Ooievaarsnest!

Winterfeest 10 januari

Er is van alles te doen voor de kinderen; op het kaartje (voor 1 euro te koop bij onze kassa) staan de activiteiten op een rijtje en zo kunt u ze een- voor-een langsgaan met uw kind. En omdat al dat spelen hongerig maakt, hebben we heerlijke winterkost voor u klaar staan. Koken is dus niet meer nodig!
Graag tot vrijdag!

Leerling aan het woord

We werken in schriften, maar ook op de chromebooks. Die afwisseling is heel fijn.