Levelwerk is uitdagend en verrijkend

Een optimale leerroute voor meer- of hoogbegaafde leerlingen: dat is de insteek van Levelwerk. Kinderen voor wie het basisprogramma te makkelijk is, hebben uitdaging nodig om te leren leren, zo weten wij.

Levelwerk is uitdagend en verrijkend

12-06-2018
Niets vervelender dan sommen maken die je al beheerst. Of opdrachten maken die te makkelijk zijn en waar je dus niets van leert. Op Het Ooievaarsnest bieden we kinderen die meer kunnen dan ook een programma op maat, waarbij we zinloze herhaling voorkomen en juist met moeilijkere leerstof kinderen weer leren leren. In Levelwerk krijgen kinderen taal, rekenen en onderzoeksopdrachten waarmee ze individueel of samen aan de slag kunnen volgens een heldere planning.